VvE

DFFinancials heeft ruime ervaring met het verzorgen van administraties voor Vereniging van Eigenaren (VvE) en daarbij het uitvoeren van technisch beheer voor Verenigingen.

Waarom VvE Beheer?

Van de eigenaar van een appartement kan niet worden dat hij of zij op de hoogte is van alle wetgeving op het gebied van VvE beheer. Net als op het gebied van onderhoud zal niet altijd de benodigde deskundigheid aanwezig zijn. Met enige regelmaat verandert de wetgeving en ook de technoligische kennis die nodig is om goed overzicht te houden en inzicht te krijgen in bijvoorbeeld de installaties die in het complex aanwezig zijn, is van aanzienlijke omvang.

VvE beheer; uw zorg uit handen

Voor Vereniging van Eigenaren kan het daarom prettig zijn als een aantal werkzaamheden uitbesteed kunnen worden en/of u bij deze werkzaamheden wordt ondersteund. DFFinancials is de professionele partij die zich dagelijks met VvE bezighoudt en bij u de zorg uit handen kan nemen.

Onze beheer modules

Bij DFFinancials kunt u kiezen uit verschillende modules. Daarin komt ondermeer aan bod:

  • Financiële administratie
  • Ledenadministratie
  • Technisch beheer
  • Secretariële diensten

 

Het VvE beheer wordt bij DFFinancials afgenomen in abonnementsvorm waarbij u een beperkt bedrag per appartement betaalt die in de servicekosten worden opgenomen.

Wilt u meer weten of een afspraak met ons maken neem dan contact met ons op.