Voor Verenigingen & Stichtingen

DFFinancials is thuis in het voeren en bijstaan van administraties voor verenigingen, voor Vereniging van Eigenaren (VvE) en voor Stichtingen!

Vereniging

Voor veel verenigingen is het tegenwoordig lastig om voldoende vrijwilligers te krijgen en/of is personeel te duur. Heeft u er weleens over nagedacht om deze werkzaamheden uit te besteden? Wij kunnen de afdeling administratie/de penningmeester ontlasten van diverse taken en zorgen daarmee voor continuïteit en kwaliteitsbewaking van de (leden)administratie. Duur? Zeker niet! DFFinancials heeft al bij diverse verenigingen een kostenbesparing kunnen doorvoeren door de ledenadministratie, facturatie en de administratie zelf te automatiseren. Besparingen op de administratie tot 50% zijn mogelijk!

Ook geld besparen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Stichting

Een stichting kan te maken krijgen met Omzetbelasting en de Vennootschapsbelasting. Verder moet er goed gekeken worden naar de eventuele vrijwilligers vergoedingen. Dat zijn een aantal zaken waarbij DFFinancials u kan adviseren. Daarnaast is een goede administratie belangrijk. Wist u bijvoorbeeld dat u bij een subsidie van EUR 25.000 of meer uw financieel zodanig opgezet moet worden dat deze aanluit bij het activiteitenverslag? Voor dit alles bent u bij DFFinancials aan het juiste adres. Naast onze kennis zullen wij ook zorgen voor een tijdsbesparing op uw (salaris) administratie waardoor u tijd en geld bespaart.

Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Vereniging van Eigenaren (VvE)

U bent als eigenaar niet alleen verantwoordelijk voor uw eigen appartement, als lid van de Vereniging van Eigenaren (VvE) bent u ook medeverantwoordelijk voor het hele gebouw. Een goed functionerend VvE vergroot uw woonplezier, draagt bij aan een goed leefklimaat en heeft ook een positieve uitwerking op de waarde van uw appartement. Goed VvE beheer is daarbij cruciaal.

De appartementenwet dwingt deze verenigingen om over een reservefonds te beschikken voor het uitvoeren van groot onderhoud. Wij begrijpen dat zoiets gemakkelijker gezegd is dan gedaan.

DFFinancials kan uw VvE op verschillende manieren ondersteunen. Wij hebben een ruime ervaring met het verzorgen van administraties en technisch beheer voor Vereniging van Eigenaren. U bepaalt zelf welke activiteiten u door ons wilt laten doen en welke u zelf wilt blijven doen. Hiermee komt u tot een betaalbare oplossing.

Klik hier voor een terugbel afspraak.